SoKaNo Trendz Sweet SA RM32 di Lazada On9 Revolution 2016

3:05 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.

SoKaNo Trendz Sweet SA RM32 di Lazada On9 Revolution 2016. Hi everyone. Happy last month of the year twenty-sixteen. Me is terjebak juga akhirnya. Tershopping 'seketul' handbag dekat Lazada sempena Lazada Online Revolution Sale 2016. Punyalah menepis godaan membeli tu, akhirnya punah. Haha. But that's okay lah, assume as a reward untuk diri sendiri yang bukan selalu pun. Lagipun harga tak menangis lagi kalau hilang. Heee. Positifnya lahai. Ingat senang ka nak cari duit zaman sekarang ni shad oi. Alhamdulillah untuk rezeki ini, dapat beli handbag baru.

SoKaNo Trendz Sweet SA RM32


Harapnya cantik lah begnya tu. Jangan indah khabar dari rupa sudah. Nangis tepi bucu katil nanti. Hehe. Note that, shad ni jenis yang tak kisah sangat jenama brand semua ni. Asal ada, cantik pada pandangan mata dan boleh diguna sudah. Kira macam tak ada passion lah dengan handbag ni. Hehe. Tapi kalau dapat, memang lompat bintang lah. Dah nama pun perempuan kan. Paling-paling mesti ada jugak rasa nak handbag cantik. Hehe. 

Rasanya macam dah setahun tak beli handbag baru. Like serioulsy? Yes, ini benar benar belaka. Macam tak ada kepentingan sangat nak guna, so tak perlu bazir. Hehe. Kali ni sebab tergoda ja beli. Sedang elok handbag sedia ada dah rosak. Good timing. Haha. So, jom tengok handbag apa yang Shad beli online di Lazada kemarin dulu @ malam semalam (place order on 7.12.16 at 2am in the morning -gigih kan).

sokano trendz dark blue

Detail about the handbag:
SoKaNo Trendz Sweet SA PU Premium PU Leather Bag made from premium PU leather which focus in few attractive features.

Trendy Design
Its trendy look convenient for multipurpose use. Outing, shopping, travelling even bring to office or school. It will draw crowd's eye on it and make you outstanding among others. Perfect match will all types of attire

Large Capacity
It's large capacity and with its multi zipped compartment, you can put even more items than you can imagine. Tablet, smart phone, long wallet, water bottle, umbrella and even more!

PU Leather Material
This bag is made from premium PU Leather Material.. PU leather is a strong and durable item, so it can sustain a heavy load. With its size, it only weight less than 0.9kg.

Multi Carry Way
It can be carried by 2 ways- Crossbody or handcarry tote bag.

Attractive Colour
4 attractive colour to choose- The Dark Blue, Black, Sky Blue, Red and Brown

Dimension
33cm (L) x 13cm (W) x 24cm (H); Handle Height: 17cm

Weight: 0.85kg

sokano trendz beli di lazada


Dah terlanjur kita cerita bab handbag ni, nak tau la jugak kan jenis-jenis handbag wanita yang ada. Credit info (www.ladylifehacks.com)

1 – Backpack
This is a bag that the shoulders support; it has double handles and lies on the back. It’s ideal for sportswear (or school).

2 – Baguette
When looking for a casual look for daily use, the baguette purse is best. It’s recognized by its small top to bottom, long side to side look.

3 – Barrel
This type of bag, which is great to enhance a casual look, is similar to a barrel in looks with its cylindrical shape.

4 – Bucket
This bag is roomy, with a shoulder strap and open top. It can be used for both a casual look and sportswear.

5 – Clutch (Envelope)
The clutch is suited for an evening out, as it’s small and rectangular and looks more like a letter.

6 – Doctor
This type of bag has round side with a flat bottom. It’s got a bit of length to it and has two handles that got a collapsible metal frame. This bag is best for heading to the office.

7 – Duffel (Sea)
This kind of bag is rather large and often used for sports or travel. In times’ past, sailors would use this kind of bag.

8 – Flap
This bag has a folding flap closure, and is ideal for a fluid summer dress.

9 – Frame
This purse is rectangular and stiff, and resembles a money purse.

10 – Hobo
This kind of bag, which is best for daily wearing, is any big bag that hangs off the shoulder and has a key slot closure.

11 – Messenger
This kind of bag has a long strap, worn across the body so that the bag rests comfortably on the back. If it’s got a short strap, it turns into a sling bag.

12 – Minaudiere
This small evening bag has a hard case, is covered in either leather or fabric and is decorated with beads or semi-precious stones.

13 – Quilted
This kind of bag resembles a quilt in that it has a top-stitched pattern to it.

14 – Saddle
This bag was originally used on saddles, but can be used casually every day.

15 – Satchel
This small or large handbag has double top handles, a top closure, a wide, flat bottom and locking hardware. It’s got a similar look to vintage school bags.

16 – Shopper
The shopper bag has one handle and is rectangular.

17 – Tote
This medium to large bag has double handles, an open top and open key compartment. It’s generally marketed as a reusable shopping bag and can carry anything too big for common handbags.

18 – Wristlet
This is a clutch-shaped bag that has either a bracelet or leather-looking strap, which enables the wearer to hold the bag freely.

So many of them right. Uolls suka handbag jenis yang mana satu?
 shopping di lazada

Berbalik kepada cerita shad beli handbag dekat Lazada ni. Satu. Service Lazada memang Tip Top. Bagus sangat-sangat bab delivery.  Like seriosly, barang order pada awal pagi 2am (7hb.12.16), Shad terima dengan selamatnya beg ni pada petang 8hb.12.16. Tak ke exsaited gitu. Fast delivery with good condition.

Okey, the item received is satisfying my taste. Alhamdulillah kena dengan citarasa. Hehe. Kira berkenan lah dengan SoKaNo Trendz ni. Barang yang dapat sama macam dalam gambar di wersite. For the price, pun puas hati jugak. Sebab dapat free shipping. Tapi beg ni awal-awal lagi dah mention not eligible for voucher pulak. Kalau boleh pakai voucher mesti lagi best. Hehe. Harga asal SoKaNo Trenz ni RM199.00. Shad beli dengan harga RM32.30 semasa Lazada Online Revolution 2016 yang tengah berlangsung sekarang ni.

Kalau tengok pada harga asal, memang jauh lebih mahal kan. Tapi disebabkan shad ni jenis buta menilai barang brand, so mata tak dapat nak kenal pasti, actually beg ni harga sebenarnya berapa. Haha. Biasalah kan, bila promosi ni, kadang harga lepas promosi tu sebenarnya memang lingkungan harga barang yang sebenar. Hehe. But still it worth of RM32.30 spend. Sebab Shad jenis asalkan ada, boleh guna barang tu, dah cukup okey dah. 

Overall, memang suka sangat dengan handbag ni sebab tahan lasak, and sebab saiz dia yang memang sesuai sangat kalau nak letak telekung(lipat kemas-jimat ruang) dan macam-macam lagi. Hehe. Large capacity with awesome look. Reka bentuk dia paling Shad suka. Nampak elegant gitu. Harga pun mampu milik. And thank you Lazada for the fast shipping and good services. Kalau korang nak satu, link item is here, Link : Lazada SoKaNo Trendz Sweet SA - Dark Blue. Happy shopping all. Thank you all for reading and have a nice day.

You Might Also Like

1 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored