31 Days Challenge by JDT Blogger

5:19 PM

Greetings and Assalamulaikum to all.

31 Days Challenge by JDT Blogger. How's life gaiys! Wishing all of you a great happiness. Whatever the problem or hardship you are facing now, just be strong because thing will get better. It may be stormy now, but the rain wont last forever. Kerana sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan. 

Okey done introduction. Hehe. Sebenarnya hari ni nak join 31 Day Challenge dari JDT Blogger. Walaupun Chek orang utagha, chek nak join jugak challenge ni. Mana tau nanti dapat suami orang Johor ka kan? Who knows. Hehe :D

Blogger, jom kita reramai join. Kasik meriah kita punya blog with daily update. Kasik PV up lebih. Bukan Blogger boleh join sekali. Hanya post gambar/status di instagram & facebook. Mudah bukan? For more detail boleh terus ke blog Wawa atau terus klik banner kat bawah ni. 


Klik banner di atas untuk join

Cara join  31 Days Challenge by JDT Blogger :

1. Buat 1 entry 1 tajuk setiap hari mengikut urutan no di atas selama 31 hari (31 entry) 
2. Kumpulkan link entry dari 1- 31days di LINK JOIN ANDA untuk semakan
3. Sertakan sekali hashtag #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger di setiap entry

** Boleh juga post status/gambar mengikut tajuk dari 1-31days itu dan beserta hashtag #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger

** 31 Days Challenge by JDT Blogger bermula harini ini iaitu 5 Januari 2017 - 4 Februari 2017. 

TARIKH TAMAT: 4 Februari 2017

Thank you all for reading. Thanks Wawa for inviting. :) :) Ops, lupa nak mention, ada special gift jugak tau untuk yang bertuah. Let's have fun and bersantai-santai update blog.

The List of my 31 Days Challenge by JDT Blogger:

Miss NO-Makeup Vs Makeup Girl | Day 6
Sekarang Sedang Buat Apa | Day 7
Menu Hari Ini | Day 8
Seseorang Yang Membanggakan | Day 9
Single or Married? | Day 10

My Empty Love Story | Day 11
Pengalaman Seram Saya | Day 12
10 Things I Like and Dislike | Day 13
Media Social Saya | Day 14
Wallpaper Phone Saya | Day 15
List Nama Samaran | Day 16
Kenangan Pahit | Day 17
Kenangan Manis | Day 18
Gambar Tulisan Jawi | Day 19
Tempat Yang Ingin Dilawati | Day 20

Makanan Kegemaran | Day 21
Bila Start Blogging | Day 22
Cerita Seram Kegemaran | Day 23
Tiga Warna Kegemaran | Day 24
Gambar Tiga Tahun Lalu | Day 25
Perangai Manusia Yang Tak Disukai | Day 26
Gadget Saya | Day 27
OOTD | Day 28
Menu Sarapan | Day 29
Thank You Follower | Day 30
Gambar Selfie | Day 31

Alhamdulillah. Done 31 entry.
Thank you all for dropping by. Will pay a visit back real soon. Have a nice day all.

You Might Also Like

1 Comment

  1. thanks shad join..hehe..

    nanti paste link entry kat post status page JDT Blogger mengikut hari ye :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored