Gambar Setahun Lalu | A throwback | Day 2

10:48 PM

Greetings and Assalamualaikum tu all

Gambar Setahun Lalu | A throwback | Day 2. Salam Jumaat Barakah wa rahmah. Day 2 Blogging Challenge is on. Hari ni nak upload sekeping gambar setahun yang lalu. Puas cari balik dalam SD card. Sebab me is kurang gemar nak ambik gambar sendiri. Cari punya cari, akhirnya terlupa gambar kat bawah ini yang decent sikit. Hehe. Tu pun gambar lima bulan lepas. Gambar ihsan dari phone orang sebelah. Hehe.


Description gambar
Place taken: Kampung Darat, Jitra Kedah
Date taken: 6 July 2016
Occasion: Eid Fitri Mubarak
The person in the picture: Me(left) and my adik perempuan

Along dengan Angah. Kami rapat dan kami suka perang mulut. Perang baling-baling barang pun pernah. Sampai nangis-nangis. Tapi apa pun yang berlaku, air dicincang takkan putus kan. Sebabkan kami suka perang a.k.a gaduh, that make us even closer. Adik merangkap kawan baik yang boleh sharing segala masalah perempuan. Hehe. Lagipun umur tak jarak sangat. 26 and 24. Paling best sebab adik yang seorang ni jenis tak kedekut. Haha. Selalu belanja Along makan bila outing. Thank you Angah. I love you. 

So this is it. Entry pantas untuk malam ni. Menaip tengah hujan lebat kat liar ni. Thank you all for reading lil things bout my personal life. 

You Might Also Like

1 Comment

  1. jenuh gak kan nak cari gambar setaon lepas. fina nasib jumpa kat ig. ahahaha XD


    http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-2-gambar-setahun-lalu.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored