Gambar Tiga Tahun Lalu | Day 25

10:00 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Gambar Tiga Tahun Lalu | Day 25. Wow. This is a memorable moment. Today 29 January 2017. 3 tahun Lalu means January 2014 and before. Dis 2013 - January 2014, time tu baru habis final year dekat USIM Nilai, ambik lesen kereta and test JPJ pun time tu jugak. Habis final year, cuti sem balik rumah dekat Kedah and tengah prepare untuk Latihan Industry dekat KUIN awal bulan Feb 2014. Kronologi kan. Segar lagi dalam ingatan.

throwback 2013

So gambar 3 tahun lalu should be timeline shad tengah final year. End of the year 2013. Miss the old time. Waktu dekat uni waktu paling bahagia for me. Sebab at that time, tak payah pikir pasal nak cari duit lagi. Tak payah pikir macamana nak survive after study. Memang enjoy sangat-sangat rasa masa dekat uni dulu. Satu je lah yang kena pikir, assignment and PNGS. Hehe. Alhamdulillah, dapat grad dengan jayanya with a smile.

throwback 2013

So this is the face of 23 years old Shad. Memang sememeh all the time. Final year kan memang semester yang paling mencabar, paling serabut, paling stress, paling tak terurus rasa. Memang kena kuat mental dan fizikal. Alhamdulillah. Thank you Allah for sending me a good friends there. How I miss the old time. 

Belanja dua gambar sahajalah. Sebab dulu sememeh and muka burn, memang hakak tak pernah nak selfie satu kali pun. Oh, lagi satu sebab, sebab hakak tak ada henset yang ada camera depan masa tu. Ao, hakak pun dengan muka tak tau malu, menumpang masuk dalam gambar pakai Camera DSLR orang ajelah kerjanya. Hehe. 

Thank you Nurul Asyikin for the beautiful photo. Hehe.

You Might Also Like

0 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored