Media Social Saya | Day 14

11:54 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Media Social Saya | Day 14. It had been week since my last post. So this is a comeback maybe. Will be updating couple of entry for the last minutes. So, here are my Social Media. Thank you all for the support. Thank you for following me. Kita bukan retis. Tapi berangan nak jadi blogger retis. Haha. 


Blogger: Shad

My pen name since last two year if I'm not mistaken. Sha macam dah ramai sangat kan. So, it is Shad for Sha Dhira San (my Facebook name masa first daftar account Fb tahun 2010). Then change the Fb name to Siti Norsharifah (the real name) lepas Mark buat syarat kena letak nama betul. Sigh! Dah kena sopan-santun di Fb. Haha. 

Shad | Beauty & Lifestyle Blogger
Email: sitinorsharifah@gmail.com
Site: akuvsdiashadhira.blogspot.com

Blogged since 2010 kalau tak salah. It had been 6 years. Dah 6 tahun rupanya wujudnya blog akuvsdia ni. What a name? Serious URL yang tak membantu untuk orang ingat pun. Dah la panjang pulak tu. Tak commercial langsung. Dulu masa mula-mula buat blog, mana nak fikir semua benda ni pun. Pengajaran for all time, better buat a bit background reading before doing something. 

Facebook: facebook.com/shadhira91
Fb Page: https://www.facebook.com/Blog-Shad-158921214214392/


IG: instagram.com/shadhira_

So, this is my ig. Kalau sudi jemputlah follow. How I wish to have lots of follower. Hehe. Verangan tak sudah nak follower ramai ala-ala retis. Hehe. 

Doing what you love to do will bring happiness. And doing a good deeds to others will make someone smile. So does happiness. Comes along the way.

Semoga hari ini lebih baik dari semalam. Thank you all for reading. 
Have a nice day.

You Might Also Like

0 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored