Sekarang Sedang Buat Apa | Day 7

2:09 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Sekarang Sedang Buat Apa | Day 7. Happy lunch time all. Lunch apa tu? 😚😚 Hari ni dah masuk seminggu challenge dari #jdtblogger. Meriah blog shad hari-hari ada entry. Hari-hari uolls datang singgah. Thank you handsome and beautiful. Yes, anda yang tengah baca this entry lah. 😘

Challenge hari ni? Sekarang tengah buat apa? Jujurnya, tengah bersantai baring atas katil. Hehe. Baru siap main masak-masak tadi. Sayalah chef di dalam rumah mak ayah saya ni. Doakan tahun ni harap-harap ada lah harapan nak jadi chef dekat rumah orang lain pulak. Hehe. Hai handsome, Shad single. 😍😍 Hehe. Perigi cari timba dah tak relevant kan zaman sekarang ni. Hoho. 

Sayur hijau

Next activity, like usuals kerja graphic design kita lah. Macam biasa. Tapi rasa macam nak layan kdrama dulu kot. Ambik mood. Cari inspirasi. Anyone yang nak tempah header blog, boleh e-mail shad ya. sitinorsharifah@gmail.com. Harga InsyaAllah murah sahaja. RM20/design 😘😘

Artwork Shad


Cukup up 10 design. Kalau berminat, terus email Shad k. Prepare siap-siap, detail contohnya nama blog, URL blog, saiz header (jika ada), color apa nak letak, tema (contoh nak simple, colorful, black and white ka, feeling flower2 ka😉), dan lain-lain yang nak masuk dalam header. 

Okeylah. Jom nak pi lunch sat. Sat lagi kita sambung design.

You Might Also Like

10 Comment

  1. Replies
    1. Hehe, terima kasih kak, sudi guna header hasil tangan shad. 😘😘

      Delete
  2. Replies
    1. Shad kena banyak belajaq lagi. Everyday is learning day. Hehe. Tq kak.

      Delete
  3. Replies
    1. 😘😘 cantik macam tuannya tak? Hehe.

      Delete
  4. cantik design shad. nty boleh buat utk fina satu yer. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Bereh selalu. Email ajaa bila2.. 😘😘

      Delete
  5. wahh...jadi cheff..hehe..


    dah komen... jom komen sini plak

    http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-7.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Chef-buat-makan-selera-sendiri boleh la Wa.. 😆😆

      Delete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored