Thank You Follower | Day 30

9:30 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Thank You Follower | Day 30. Tanpa anda siapalah saya. Terima kasih awak sebab sudi follow blog Shad. Terima kasih sebab sudi jadi reader blog akuvsdiashadhira.blogspot.com. Semoga akan datang, kita boleh saling sharing lebih banyak info, maklumat dan pengalaman. 
thank you
Dah lama rasanya Shad macam tak buat, giveaway kan. Dulu-dulu memang rajin jugak buat giveaway. Tanda penghargaan buat semua follower. InsyaAllah, sikit masa lagi Shad ingat nak buat giveaway kecil-kecilan. Harapnya adalah yang sudi join nanti. Syarat? Memang simple habis macam Shad selalu buat dulu-dulu. 

blog shad

Dalam banyak-banyak hadiah giveaway, hadiah apa yang paling anda nak? Boleh drop comments kat bawah k. Beauty product (skincare/make-up), books/novel, gadget, gadget accessories (contoh Bluetooth headphone, powerbank, dual OTG drive etc), topup, cash dan lain-lain. Mana tahu ada rezeki lebih bulan February ini kan. Sekali hadiah tablet shad buat giveaway. Beauty Box pun awesome jugak kan. Amin. Doakan Shad murah rezeki ya. Terima kasih awak. Semoga dibukakan seluas-luas pintu rezeki buat awak juga. Amin. 

Thank you again for the support. Appreciate it so much.

You Might Also Like

3 Comment

  1. Kalau saya mestilah nak hadiah buku!!! Hihi

    ReplyDelete
  2. Kalau saya, apa2 pun boleh... nama pun hadiah kan... :-)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored