Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin

11:24 AM

Greetings! 

Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin. Good Morning all. Semalam ada yang layan bila tak. Kedah Juara Piala FA 2017. Tu je nak bagitau. Tahniah Kedah. Cheq sayang Kedah. Hijau Kuning Negeriku. Okey cukup intro tu kan. Pagi ni Shad nak join giveaway name card dari Busyra Takiyudin.

Giveaway name card

Jom lah pakat join. Klik gambar dekat atas ni ya.

Sebelum kita pergi lebih jauh, jom la kita buat sneak a peek sikit tentang blog Busyra Takiyudin. Blog Busyra Takiyudin dari sisi pandangan Shad:

1) Blog kemas. Semua orang suka benda kemas kan. Tak semak mata sebab boleh terus fokus dengan apa yang nak disampaikan dari penulis as in as terus fokus pada entry blog. 
2) Bahasa dan ayat santai. Yang ni Shad memang suka. Bahasa santai ni bila kita baca rasa macam orang tu ada depan kita tengah bercerita. Hehe. I like!
3) Berinformasi. This one is a very important point kalau nak jadi a professional blogger. Nak jadikan blogger sebagai kerjaya. Nak maju, isinya mesti bagus. Baru ramai orang singgah. Blog Busyra Takiyudin is one of them. 

Sejujurnya Shad memang nak sangat name card baru. Last buat dulu tahun 2014. Cantik memang cantik dah tapi Shad tak fikir panjang, sebab request letak calendar dekat bahagian belakang name card. Salahnya sebab terbuat banyak pulak. Hehe. Tak pa lah, simpan buat kenang-kenangan. 

Okey, jom join giveaway ni ya. Thank you for reading my short entry.

You Might Also Like

7 Comment

  1. terima kasih kerana sudi join GA saya.. boleh lihat nama pemenang di sini >> http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/tahniah-pada-pemenang-giveaway-free.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum,

    blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

    ReplyDelete
  3. good luck!

    ai pun suka kedah even penah setahun je pun kat kedah tapi nak suka jugak..nak sayang jugak mostly Matrik Changlun yg sentiasa dihati..

    ReplyDelete
  4. Goodluck ya shad. Pestime AS landing sini. Salam perkenalan ^_^
    Done follow juga

    Jemput baca : TIPS PILIH TUDUNG RAYA MAK-MAK

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored