Promosi DeXandra Perfume Beli 2 RM100

2:08 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Promosi DeXandra Perfume Beli 2 RM100. So today is the 1st day of June 2017. Wishing all of you a blast month. Selamat berpuasa kepada seluruh Muslimin dan Muslimat. Hari ni dah masuk hari ke-6 puasa. Tak lama lagi dah nak raya. Yeay! Sebut tetang raya ni, memang best kan. Sebab apa best? Sebab banyak promosi raya lah. Promosi, promosi jugak, tapi jangan sampai berlebihan ya. Berbelanja ikut kemampuan. 

Promosi De'Xandra Beli dua rm100

Memandangkan dah nak raya, mesti semua nak wangi-wangi kan. Baru-baru ni Shad ada ternampak seller De'Xandra upload promosi De'Xandra perfume dekat Instagram. Satu botol De'Xandra beharga RM55. Jimat RM10 tau, sebab normal price RM65. Kalau beli dua botol De'Xandra dapat harga RM100. Wah wah, jimatnya. Bukan setakat boleh pakai raya, pakai nak pergi terawih pun boleh. Ianya Halal, suci dan boleh dibawa solat.

De'Xandra Murah

Sebotol RM55. Beli 2 botol RM100
27 Mei sehingga 3 Jun 2017

Eh, kejap. Sebelum Shad cerita panjang, Shad nak bagi pengenalan sikit kepada anda yang baru pertama kali dengar tentang De'Xandra Perfume. Penggemar perfume, iger, facebooker mesti ramai yang tahu kan. So boleh skip baca this part. Hehe. 

De'Xandra Inspired Perfume
De'Xandra adalah wangian inspirasi (inspired perfume) dari jenama antarabangsa yang diperkenalkan oleh pengasas De'Xandra, Puan Ernayanee Nur Binti Julaimi. Produk bumiputra ini mendapat sambutan yang sangat hangat di kalangan rakyat Malaysia. Dengan pelbagai pilihan jenama antarabangsa pada kualiti terbaik dan harga yang mampu milik, pastinya menjadi kegilaan ramai. 

Dengan mengambil kira 3 faktor utama permintaan ramai penggemar perfume iaitu boleh dibawa solat, tahan lama dengan harga bajet dan boleh dibawa travel, maka terhasillah inspired perfume De'Xandra setelah setahun perancangan. Kini, De'Xandra yang mempunyai lebih dari 80 jenis wangian inspirasi ini sudah dikenali serata Malaysia. 

Wangian inspirasi No 1 di Malaysia ini mempunyai dua range. De'Xandra For Him wangian untuk jejaka dan De'Xandra For Her untuk wanita. Dengan tagline ''WANGIAN KEHIDUPAN'' Ianya mampu menceriakan dan menjadikan kehidupan kita lebih berpersonaliti dan berkeyakinan tinggi. 

De'Xandra barcode

Fakta: Sebanyak 400 000 botol Dexandra terjual dalam tempoh sebulan.

List De'Xandra for Her
1. Annick Goutal - Petite Cherie
2. Avril Lavigne - Forbidden Rose
3. Bond No 9 NYC - The Scent of Peace
4. Britney Spears - Fantasy
5. Britney Spears - Midnight Fantasy
6. Burberry - Body edp
7. Burberry - My Burberry
8. Bvlgari - Rose Essential
9. Carolina Harrera - 212 Vip
10. Chanel - Chance
11. Chanel - Coco Mademoiselle
12. Chloe - Chloe
13. Chloe - Love Story
14. Christian Dior - Dior Addict 2
15. Christian Dior - Jadore
16. D&G - The One
17. De’ Xandra - De’ Xandra Her
18. DKNY - Be Delicious
19. DKNY - Fresh Blossom
20. Elizabeth Arden - Untold
21. Escada - Moon Sparkle
22. Estee Lauder - Modern Muse
23. Gucci - Gucci Flora
24. Hugo Boss - Hugo Woman
25. Hugo Boss - Ma Vie
26. Issey Miyake - L’eau D’issey
27. Jennifer Lopez - Still
28. Jo Malone - English Pear & freesia
29. Katty Perry - Purr
30. Lancome - Hypnose
31. Lancome - La Via Est Belle
32. Lancome - Miracle
33. Lancome - Tresor Midnight Rose
34. Lanvin - Marry Me
35. Marc Jacobs - Daisy
36. Narciso Rodriguez - Narciso
37. Narciso Rodriguez - Narciso Pink
38. One Direction - Our Moment
39. Paco Rabanne - Lady Million
40. Paris Hilton - Paris Hilton
41. Ralph Lauren - Ralph
42. Salvatore Ferragamo - Signorina
43. Salvatore Feragamo - Incanto Shine
44. Thierry Mugler - Angel
45. Versace - Bright Crystal
46. Versace - Eros Pour Femme
47. Victoria Secret - Bombshell
48. Zahra - Inspired by Zira

List De'Xandra for Him
1. Aigner - Blue Emotion 
2. Alfred Dunhill - Dunhill Blue 
3. Alfred Dunhill - Dunhill Red 
4. Bond No 9 NYC - The Scent of Peace 
5. Bvlgari - Pour Homme Extreme 
6. Calvin Klein - Eternity 
7. Carolina Harrera - 212 Sexy 
8. Carolina Harrera - 212 Vip 
9. Chanel - Allure Homme Sport 
10. Chanel - Bleu De Chanel 
11. Creed - Aventus 
12. Creed - Green Irish Tweed 
13. D&G - The One 
14. De’ Xandra Him - De’ Xandra 
15. Giorgio Armani - Acqua Di Gio 
16. Giorgio Armani - Armani Code 
17. Hugo Boss - Hugo Boss Bottled 
18. Hugo Boss - Hugo Red 
19. Jean Paul Gaultier - Le Male 
20. Mont Blanc - Emblem 
21. Mont Blanc - Starwalker 
22. Nabil - Abir Inspired 
23. Paco Rabanne - 1 Million 
24. Paco Rabanne - Black Xs 
25. Paco Rabanne - Invictus 
26. Ralph Lauren - Polo Black 
27. Ralph Lauren - Polo Red 
28. Thierry Mugler - A Men 
29. Versace - Eros 
30. YSL - Pour Homme Sport

CIRI-CIRI yang ada pada DE'XANDRA ​PERFUMES

1) Produk bumiputra (halal)
2) 35ml, EDP perfume
3) Mudah di bawa TRAVEL
4) Tahan lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Pati Original & Alkohol First Grade
7) Menepati citarasa & permintaan rakyat Malaysia
8) Haruman terkenal - Inspirasi dari perfume jenama antarabangsa.



Now everyone can smell expensive! 

Okey, berbalik kepada promosi De'Xandra sempena Raya kali ini, boleh dapatkan dari pengedar sah De'Xandra Perfume seluruh Malaysia. Promosi sah dari 27 Mei sehingga 3 Jun 2017. Pastikan anda beli yang ada barcode tau. Sebab De'Xandra ada buat contest hadiah smartphone dengan setiap pembelian. Kena scan barcode tu. 

De'Xandra Beli Dua Rm100

De'Xandra Perfume | Review dari Shad

1. Memang ternyata De'Xandra​ perfume ni tahan lama. It is higher than my expectations. Pakai dari pukul 8 pagi sampai 5 petang masih ada lagi bau dia.

2. 35ml EDP perfume for RM65 (normal price) pada Shad memang sangat berpatutan. 

3. Wangian dia pulak, memang kalau ada orang lalu sebelah, tak boleh beza ori ka inspired. " If you can't be RICH, at least smell EXPENSIVE " Hehe. 

4. Packaging dia walaupun nampak simple je, tapi kaca tebal dan ringan, so Shad rasa kalau terjatuh atas permaidani memang confirm tak pecah. Dah try. Tapi tak berani nak try hempas dekat lantai lagi. Kang kalau pecah, sayangnyaaa.. Haha.

5. Ada lebih 80 jenis wangian jenama terkenal kegemaran semua. So, banyak pilihan di situ. Bombshell VR pun ada ye. Yang Shad punya ni Zahra inspired by Zira. Okey, macam tak pernah dengar kan? Haha. Tapi bau dia best!! Soft, fruity and floral sikit. Suite my taste. Kalau korang suka wangian macam Gucci Flora boleh try Zahra ni. 

6. Paling penting sekali, suci dan halal. Nak pakai time solat pun boleh. 

De'Xandra review
Instagram: Dexandra_HQ

Shad punya ada barcode, yeah! Dari IG dexandrabyhuda. Kalau korang nak special sikit, ada box cantik, wish card, nak buat hadiah kepada orang tersayang contohnya, boleh beli dengan dexandrabyhuda. Contact Huda 013-939 2291

Thank you all for reading. Korang punya favorite perfume nama apa. Hehe. Jom share. 

You Might Also Like

1 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored