Sistem Guru Online Website Pendidikan Untuk Semua

12:31 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Sistem Guru Online Website Pendidikan Untuk Semua. Selamat berhujung minggu dan berpuasa buat umat Islam di seluruh dunia. Seronoknya, sekarang ni tengah cuti sekolah. Adik-adik semua, bercuti sakan boleh, tapi jangan bazirkan masa dengan perkara yang tidak berfaedah ya. Masa terluang​ perlu dimanfaatkan dengan sebaiknya terutama sekali adik-adik yang akan menghadapi peperiksaan besar pada tahun ini. Jangan bila cuti, buku pun campak ke tepi. Hehe. 

Ulangkaji sambil pegang smartphone sudah menjadi perkara biasa. Zaman sudah maju dengan perkembangan teknologi, maklumat kini hanya di hujung jari. Adik-adik belia remaja mesti suka online kan. Sambil-sambil layan IG, Facebook, apa kata layari website SGO, https://www.sistemguruonline.my/.


Sistem Guru Online atau SGO ialah website pendidikan yang sangat bermanfaat untuk para guru, ibu bapa dan murid-murid yang bersekolah di sekolah rendah dan sekolah menengah. SGO banyak berkongsi tentang maklumat pendidikan terkini seperti Soalan dan Skema Peperiksaan, Bank Soalan UPSR, Bank Soalan PT3, Bank Soalan SPM, format soalan peperiksaan terkini, info dan maklumat buat ibu bapa dan guru seperti sistem SAPS-NKRA, isu-isu semasa dan banyak lagi. 

Adik-adik yang masih bersekolah, kalau tengah cari soalan peperiksaan yang lepas, boleh download/muat turun soalan-soalan itu di website Sistem Guru Online tau. Haa, boleh lah isi masa terluang waktu cuti sekolah ni. Sambil online sambil buat rujukan dan jawab soalan-soalan lepas. Tak lama lagi dah nak exam, kena mula dari sekarang tau.

Kepada semua, jom layari SGO,
https://www.sistemguruonline.my/ untuk mengetahui info-info pendidikan semasa dan terkini. Selamat berhujung minggu semua. Have a nice day.

You Might Also Like

0 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored