Giveaway Saya Nak Prime Buster Cream

2:46 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Giveaway Saya Nak Prime Buster Cream. Yeah, I am back with another blog post giveaway for today. I personally feel that the gift for the giveaway is so special to all woman in the world especially for those with 'flat' and sagging breast. Yes, you read it right. Today's keyword is about breast. Tak perlu rasa malu sebab ia adalah anugerah untuk setiap wanita. Be grateful because we are beautiful. 

So, what is the special gift mention above? It is Prime Buster Cream or to be short PBC, the incredible cream that will help us(woman) to beautify our breast. Thank you Nona for the giveaway. For those yang nak dapatkan this product for free, let's try our luck and join the giveaway. Who knows, you're the lucky one to walk away with the gift. And I hope I am the lucky one. Hehe. Two(2) PBC and other prizes menanti anda. Klik banner di bawah to join. 


a) Prime Bust Cream (PBC) adalah cream semulajadi yang boleh membantu membesarkan, menganjalkan, serta mencantikkan bentuk payudara wanita.

b) Kesan boleh dirasa seawal 7-14 hari (denyutan lembut di sekitar payudara)

c) Cadangan pemakaian sebanyak 3 botol utk kesan pembesaran dan penganjalan yang kekal (sustain the effects)

Prime Buster Cream

Kenapa Shad nak Prime Buster Cream ni:
- I am a woman who is trying to look beautiful. Inside and outside. Sama macam semua wanita. Cantik memang tak boleh dipisahkan. And I fall under the 'flat' category. Tutup muka.
- Ingredients yang terdapat dalam PBC ni membuatkan Shad rasa teruja nak mencuba. Ada Vitamin E, Extract Piper Betle, Tea Tree, Phytocelltec, Symphytum, Stem Cell, Pueraria Mirifica, Kigelia Extract and ect.
- Safe to use. Have KKM. In antara faktor utama kalau Shad nak try apa-apa product. I'll make sure it is safe to use, then baru berani nak try. So, PBC has certificate​ from KKM. Worry not, and be happy using the PBC.
- Good feedback from users. Kalau dah ramai cakap bagus, apa tunggu lagi. I wanna try it too. 
- Easy to use/apply. Just sapu-sapu je. Yayyy.

Hopefully I am the lucky one to receive one PBC. Lady, be sexy with PBC! Kepada penganjur, thank you so much for the giveaway. For more info about the product, kindly visit IG : @pbc_hq, FB : BeautyMe Cosmetics

You Might Also Like

5 Comment

  1. Goodluck eh ! Thanks join !
    Spread this Giveaway tau~

    ReplyDelete
  2. Hi, Good luck !
    Thanks join !
    SENARAI HADIAH UPDATED : http://nonasani.blogspot.my/2017/09/senarai-hadiah-yang-meriah-untuk-pbc.html

    Keep spread this Giveaway yeah !

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored