Awesome Photo Contest : Review Blog Inasazali

2:02 PM


Assalamualaikum semua.. Hari ni nak review blog Inasazali. 
Nak menunaikan janji. Walaupun macam lambat sangat, dah sebulan lebih rasanya pengumuman pemenang Awesome Photo Contest yang buat bulan satu lepas. Hasrat hati macam nak buat Part two pulak. Tapi, hold dulu.

Okey, tak payah cakap banyak. Jom kita review Blog Inasazali.

Gambar yang Ina bagi,

Haa.. so sweet kan. Dia punya kata-kata memang best kan..

"A friend is one that knows you as you are, 
understand where you have been, 
accepts what you have become, and still, gently allows
you to grow."


Blog Ina background dia polka dot sweet pink. So sweet. Asal pink je
sweet kan. Color lain pun sweet jugak kalau kena gayanya. 
Sidebar pun tersusun. Sweet pink.
Shad suka sangat nk menaip comment situ sebab kelur pop-up comment.
Sangat menyenangkan..
Setelah di terjah sana-sini, Shad rasa Ina ada hobi macam Shad,
suka join segmen, contest and Giveaway.. 
Thumbs Up lah.

Jom kenal Ina


  Jom usha blog Ina kat SINI
  * Salam perkenalan dari Shad *

You Might Also Like

6 Comment

  1. wah..blog ina kena review la..tq shad..hehe

    ReplyDelete
  2. @ina Sama2 Ina.. hehe. hadiah dari shad da dapat kan? hehe, suka tak dgn perfume tu.

    ReplyDelete
  3. @FarhanahAdzlan Setuju dgn Farhanah. suka jugak kata2 tu..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored