Wordless Wednesday 19 : Yeay, Dapat masuk Bloglist April Fizgraphic

2:45 PM


Assalamualaikum.. Smile. Smile and Smile.
Kalau kita senyum ni ada dua benda ja reasonnya.
Satu, sebab kita happy + gembira.
Dua, sebab nak tambah pahala. Orang cakap senyum tu sedekah
kan. So, boleh tambah pahala. 

Wordless Wednesday 19 : Yeay, Dapat masuk Bloglist April Fizgraphic


Sukanya hati ini. Bukannya senang nak masuk bloglist
blogger femes nie. Alang-alang boleh tumpang femes sekali.
Haha.*Tak Ikhlas punya Niat*



Apa-apa pun Shad ucapkan ribuan+jutaan terima kasih dekat blogger
Apit sebab sudi masukkan blog Aku vs Dia dalam bloglist.
Sangat hepy ini hari. Tambah dengan Parlimen bubar.
Lagi bertambah hepi.. Hehe. Selamat mengundi semua.

Entry Pencarian Bloglist tu kat SINI ya kalau nak view.

You Might Also Like

18 Comment

  1. tahniah kak :)
    anis pun termasuk jugak :)
    alhamdullillah :)

    ReplyDelete
  2. @Normi Niezahehe, bloglist.. teruja sangat smpai mnaip tak recheck.. hehe, tq mention, da ubah dah.. hehe

    ReplyDelete
  3. @Anis Zainudin Tahniah Anis.. hehe. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Tahniah... aik?? parlimen bubar pun hepi? ni masuk bertanding ke apa ni? jeng jeng jeng...

    ReplyDelete
  5. singgah sini.. amal follow blog ni

    ReplyDelete
  6. @Ima Salsuzaima timekasih Ima. hehe. gembira sebab ley mengundi.. hehe

    ReplyDelete
  7. @cik amal timekasih cik amal, done follow blog cik amal jugak :)

    ReplyDelete
  8. ai.. dari segmen emas putih..
    done/already follow sini.. follow me back yea.. =)
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq drop sini, already follow blog tengku butang.. hehe.

      Delete
  9. datang follow sini..sy pun termasuk gak dlm bloglist fizzgrzphic tu hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,tahniah2, time kasih follow, nanti shad follow banu syah ye..

      Delete
  10. jom singgah sini http://mizzniya.blogspot.com/2013/04/nak-saya-klik-iklan-awak-lagi-tak.html

    ReplyDelete
  11. wahhh untungnyaa awak . tahniah :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored