Nuffnang - Credited & WhoHaa Give Bonus Point

2:34 PM

Greetings and Assalamualaikum.. 7.1.2014

Entry pantas untuk hari ini..( Taip laju-laju)..Nak story yang semalam Nuffnang dah kreditkan kedua-dua ongoing CPUV (INTI) Alhamdulillah, terima kasih kepada yang sudi singgah ke blog Shad ni. Harap-harap Nuffnang bagi lagi CPUV lepas ni. Bulan lepas memang dua ja lekat. Amin


Yang ni first cashout shad. Comel kan angka dia.
Dan beberapa hari lepas jugak, dapat e-mail from WhoHaa. WhoHaa bagi bonus point lah. Refer 15 n above fren dapat 2500 bonus points. Kalau refer 20 n above dapat 3200 bonus points. Terbaiklah.


Jumlah points terkumpul sekarang baru 4750 points. Dalam masa sebulan je kumpul ni. Lagi sikit je dah boleh redeem power bank. Points untuk redeem power bank tu 5800. Yang belum join tu, jom la sama-sama. Step dia mudah saja, daftar --> jawab survey yang memang kacang giler --> kumpul point --> redeem barang yang korang nak. Sememangnya daftar adalah percuma. Jom DAFTAR SEKARANG! KLIK SINI. Nak baca lebih lanjut --> http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/12/daftar-whohaacom.html


Terima kasih kepada semua yang menjayakan impian shad ni.Nak kumpul bebanyak points lagi lah. Dan, kepada yang tinggalkan jejak, blogwalking, dan leave comment, Shad mintak maaf ya, tak dapat nak reply jejak2 anda sekarang. InsyaAllah, akan terjah anda jugak macam mana pun. Masih mood exam sekarang ni. Esok pagi paper ke-empat. Dan Alhamdulillah, tiga paper yang dah lepas, rasa macam wonderful je time jawab tu. Hehe. Mintak-mintak flying colors lah resultnya. Amin.


Terjah segmen n ga best : GA Handphone (2.3k) | Segmen Jom Blogwalking |
Done, for today, nak sambung baca buku. Hehe.
Lot's of Love from Shad.

You Might Also Like

13 Comment

  1. alhamdulillah...banyk rezeki bulan nie

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum awak. alhamdullilah. murah rezeki awak. bestnya. tumpang gembira untuk awak :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...tahniah shad:)

    gudluck final exam!!!

    ReplyDelete
  4. CPUV INTI yana pon dh kredit.. mcm menarik pulak whohaa ... tue ^^

    ReplyDelete
  5. Alhmdulillah.Bnyk rezeki masuk ye ;)

    ReplyDelete
  6. Wah banyak dapat cpuv...sy blm prnh dpt.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah. rezeki awal tahun :)

    ReplyDelete
  8. Wah.. Alhamdulillah,moga barakah

    ReplyDelete
  9. Akak pun dpt points whohaa...target nak powerbank jugak

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored