Dian Vitamin C + E & Extra Pearl | NEW

3:46 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Dian Vitamin C + E & Extra Pearl | NEW. Hi semua. Selamat petang. Ada lagi yang ingat vitamin paling best ni? Ya, terbaru Dianz Vitamin C & E kini dengan tambahan serbuk mutiara. Semalam berpusu-pusu whatsapp masuk, ramai yang dah bertanya. Untuk pengetahuan semua, HQ sudah tidak mengeluarkan stok lama (botol yang warna putih)

Dan dinasihatkan kepada yang masih inginkan vitamin botol warna putih, agar berhati-hati. Sila pastikan anda membeli dengan Agen Dianpixy yang sah. Dikhuatiri ianya adalah yang tiruan. HQ ada mendapat maklumat bahawa sudah ada tiruan (vitamin botol warna putih), dan harga yang dijual adalah sangat rendah. Sila berhati-hati ya semua. Stok vitamin (botol warna putih) mungkin masih ada tetapi hanya tinggal sedikit dengan agen berdaftar. - INFO

Dian Vitamin C + E & Extra Pearl

Gambar diatas merupakan vitamin terbaru dari Dianpixy Official. Comel je botolnye kan. Untuk pengetahuan semua, vitamin terbaru ini ada tambahan serbuk mutiara. Tambahan serbuk mutiara@pearl booster ini adalah untuk lebih cepat cerah. Ha, siapa yang nak cerah express tu, jom cuba vitamin ni ya. Shad pun comsume juga (botol putih, sebab yang botol purple baru ni, status pre-order ya), dengan tujuan utama nak betul-betul hapuskan jerawat dan kulit berparut di wajah. So here I am now. Alhamdulillah, beza sangat dulu dengan sekarang. 

Dian Vitamin C + E & Extra Pearl | NEW

❤ Botol bewarna purple solid
❤ Tablet tulisan D
❤ Label shining 3D
❤ Kuantiti : 30 biji

Cara makan:
1 biji sehari selepas makan / 2 biji sehari untuk kesan lebih cepat

Dian Vitamin C + E & Extra PearlDian Vitamin C + E & Extra Pearl

Kelebihan Vitamin : 
Lebih sedap + ada tambahan serbuk mutiara@pearl booster untuk lebih cepat cerah.
❤ extra pearl akan membuat vitamin serap lebih cepat
❤ kulit lebih glowy dan berseri 
❤ mempercepatkan penumbuhan sel kulit baru

Dian Vitamin C + E & Extra Pearl

ITEM ADALAH PRE ORDER : 21hb BARU BOLEH POS

Harga Jualan:
1 botol rm45
2 botol rm90
3 botol rm130

+ postage rm5
Berminat boleh terus sms/ whatsapp Shad.
Shad : 013 408 9328

*Update 2017
Sekarang ni dah ada new packaging dengan new formulasi. Masuk ni kalau nak diikutkan, Dianz Vitamin dah diupgrade sebanyak tiga kali. Upgrade means lebih bagus. Haa, macam tu lah. Yang botol putih dengan khasiat Vitamin C & E. Botol solid bulat warna ungu dengan tambahan serbuk mutiara, dan yang paling baru, botol solid warna ungu bentuk D, dengan tambahan Ascorbic Acid dan Glutathione.


Dianz vitamin new packaging!! Lebih power!! Kesan 5 kali lebih cepat dan pastinya lebih murah dan juga sedap!!

Tambahan EXTRA ASCORBIC ACID + GLUTATHIONE yang pastinya akan membuatkan anda lebih cantik, lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!! Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C & E jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!!

Dianz Vitamin C & E
Kuantiti: 1 botol/ 30 biji/ penggunaan sebulan
Harga: RM50 pos sm RM7/ ss RM12
Cara makan: Sehari makan sebiji. Kalau nak kesan berganda, sehari makan dua biji. Sebiji pagi, sebiji malam.
KKM : MAL16095012NC 
WhatsApp : Along 013-4089328 (Shad)
                      Angah 013-5266765 (Bel)

You Might Also Like

5 Comment

  1. mcm menarik la.. ni harga promo ke ape? harapla sempat beli ni hujung bulan nnti TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga sampai bila-bila, hehe.. nanti whatsapp aje shad ye.. :D

      Delete
  2. RM45 ?? Murahnya ! Dulu-dulu orang jual RM80 kan ? Yang botol putih tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya, stok dulu punya, yang botol putih harga rm80 - ada 60 biji Hehe.
      yang terbaru ni, harga rm45+rm5 postage = rm50 - ada 30 biji dengan extra pearl untuk cepat serap vitamin.. :D

      Delete
  3. inila kan yang kunyah2 terus putih =)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored