Redeem Top-up dengan WhoHAA

7:36 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Salam Jumaat :D

Di hari yang indah ini, ingin shad kongsikan dengan semua, cara nak dapatkan top-up percuma. Ini betul-betul, bukan main-main ya. Huhu. Semalam shad baru saja redeem top-up dengan whohaa, hari ni dah dapat dah. Pantas kan WhoHAA ni kan. Lima bintang!


Rasanya banyak dah entry-entry lepas shad cerita pasal whohaa ni, kalau nak tahu lebih lanjut, boleh terjah entry2 berikut ya :

Daftar pantas klik >> Terus ke Page WhoHAA untuk daftar
Tutorial cara nak daftar >> daftar whohaa
Powerbank yang dapat itu hari >> Redeem power bank dari whohaa
Jom menang Redmi Phone >> Redmi Phone
Belajar B.Inggeris dengan Whohaa >> Learn English with whohaa


Makanya semalam shad redeem top-up rm5. Dah tak payah keluar untuk top-up, dan tak perlu keluar duit untuk beli top-up. Hanya rajin kumpul point je, dah boleh redeem.. :D Bila dah cukup je point, boleh la tekan Reedem Now yang kaler hijau tu. Siang tadi dapat e-mail dari WhoHAA cakap, redemption dah complte dah. Terus shad check dekat website whohaa. Kan, dah boleh dah top-up. 


Alhamdulillah, save rm5 untuk top-up. Ha, nak jimat, macam ni lah kan. Sekarang kan semua barang dah naik. Hehe. Erk, ada kaitan ka. Huhu. Apa-apa pun, kalau anda nak berjimat macam Shad, jom la daftar whohaa. Daftar percuma sahaja. KLIK SINI untuk daftar. Thank Youreaders.

You Might Also Like

5 Comment

  1. dah redeem jugak topap..hehe..sekarang kena kumpul points balik..

    ReplyDelete
  2. @siti zawiah hehe, best kan main whohaa ni, senang sangat2 :D

    ReplyDelete
  3. bestnya boleh redeem..

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

    ReplyDelete
  4. bestnyaaa dapat redeem topap.. takyah kuar duit

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored