CABARAN NOVEMBER #7 : 11 Buah Belog yang Selalu di Singgahi

11:30 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Entry autopublish. Time ni ada dalam bus nak g Nilai dah.

CABARAN NOVEMBER #7 : 11 Buah Belog yang Selalu di Singgahi

Cabaran kali ni tentang blogger. Shad selalu singgah blog sape erk?
Hehehe. Random kot, sebab kadang-kadang hari tu mood nak usha makanan,
mood nak usha travel place, mood nak cari tutorial, drama2 melayu,
tapi to be sure, yang ada kat Bloglist Shad tu lah yang selalu
sangat shad pegi terjah. Sejak kebelakangan ni macam suka pulak tinggalkan
komen secara pukal/ boom ni ha. Hehe. Macam best je kan..


Antara blog yang selalu Shad singgah (silent reader ada/ leave comment) :

1. umikasum.blogspot.com/
2. http://www.azhafizah.com/

3. http://hidayuayumie.blogspot.com/
4. http://www.fynahere.com/
5. http://sitiyangmenaip.blogspot.com/
6. http://www.sabrinatajudin.com/
7. http://www.kisahemasputih.com/
8. http://www.mialiana.com/
9. http://travelog.my/
10. http://www.tarbiahsentap.com/
11. http://www.hasrulhassan.com/

Actually banyak lagi taw, tak tahu nak tulis mana satu yang selalu/paling kerap
singgah dan terjah. Huhu.. Nampak tak dari segi apa blog2 kat atas nih.
More kepada my passion in blogging too. Lifestyle, Informative, Design,
Beauty and Travel blog.. Uolls lak macam mana? Ada tak blog kat atas ni
yang sama dengan pilihan bacaan uolls semua?

The Challenges :

CABARAN NOVEMBER #1 : 11 Tempat ingin dilawati di Malaysia
CABARAN NOVEMBER #8 : 11 Petikan Quote yang Membawa Erti
CABARAN NOVEMBER #9 : 11 Buah Novel yang Ingin di Baca
CABARAN NOVEMBER #10 : 11 Jenis Bunga yang di Sukai
CABARAN NOVEMBER #11 : 11 Sikap yang di Benci

You Might Also Like

4 Comment

  1. thank you Shad ^^ i saw my link disitu hihihi.. samalah minat kita sama. genre yang lebih kurang saja yang kita dok cari..

    ReplyDelete
  2. hidayuayumie, sitiyangmenaip, sabrinatajudin,tarbiahsentap pun selalu jenguk jugak.^^

    ReplyDelete
  3. hihihi... jelesnya tak terpilih...

    cik ash pun update gak pasal cabaran ni
    http://cikash.blogspot.com/2014/11/cabaran-november-7-by-kathy-rbain.html

    jemput singgah join 1st segmen cik ash
    http://cikash.blogspot.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  4. Ooo bersinar mate akk tgk link blog akk ade tuuu... trime kasih shad sbb singgah and tinggalkan komen.. akk baru sempat nk bw ke sini..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored